Sand mellem tæerne

Da klokken var 8.30, lå der to kæppe, bidt til atomer, fordelt rundt i stuen, tæpper, puder, sofahynder, legetøj og tyggeben spredt ud over det hele og en hyperhvalp, der hoppede op og ned i sofaen, på gulvet, på ungerne, på sofabordet, på mig… og så er det, at man lige så godt kan trække i gummistøvlerne udenpå nattøjet, for det bliver ikke bedre, før man har fået brændt energiklumpen lidt af! Ungerne hoppede også i røjserne, for de elsker også at være med og har desuden også en form for energiklumper i perioder, så det er lige pludselig mange fluer med ét smæk, ja?! Destinationen endte med at blive Dronningmølle Strand, for der er både pænt og sjovt.

Fri dressur for både børn og hunde er fantastisk!

-og man fornemmer, at vi endnu ikke har ramt højsæsonen…

Vand er til alle tider det fineste legetøj.

-og således godt underholdt, indtil pelsmissilet brændte ud, fik vi sand mellem tæer og poter, vind i håret og en dejlig tur!

Reklamer

3 kommentarer on “Sand mellem tæerne”

 1. Heidi siger:

  Pelsmissilet……….Det var dog et fantastisk udtryk.
  Vores går bl.a under udtrykket Turbotossen eller i værste fald Turbotåben. Det kommer lidt an på hvilket gear den er i og noget med årsag, effekt, virkning og skadernes omfang.

  • Ida siger:

   Missil eller tosse/tåbe- der er ligesom ikke nogen tvivl om, hvad det handler om, vel!? 😉

 2. Lili siger:

  Fede skønne fantastiske billeder af mennesker men i den grad også,af meget meget fin stk hvalp…( godt fanget det der sidste skud du har lagt ind) men hvor er hun fin hvalpebarnet – eller pelsmissilet…der er ikk meget missil over min pelsklump for tiden… Akut tid hos dr. Dyr i Snedsted – som i THY – endte med mave / Tarm betændelse, medicin, pasta og…..a38 som fremtidig kost ( til en hund??!!! Ja??!!!) som heldigvis er i bedring. Håber i får en skøn påske indenfor og udenfor den dobbelt murede garage 😉


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s