Det må jeg nok sige!

Sådan en smule influenza, hva´! Ku’ nok godt lige lægge den her dame helt hen ad jorden… Undskyld, hvis jeg har vrisset og været pigesur over at passe ynkelige familiemedlemmer tidligere. I take it all back! Den er ikke at spøge med. Heller ikke halsbetændelsen, som lagde sig oveni, vel. Tak for penicillin!

Der er håb for dagene forude. Feberen er forsvundet med penicillinens indtog, hosten er irriterende, men kan ignoreres til tider, og kroppen er holdt op med at skrige på at ligge under dynen dagen lang. Stort plus. For selvom man har the flu + det løse, har man alligevel en mand på døgnvagt, børn, der er hjemme med resterne af deres omgang og den slags udfordringer. Så den med at ligge og hygge sig dagen lang under dynen har alligevel ikke holdt helt. Man er jo en mor, ikke!

Men nu er det godt, at tågen letter lidt. Lige om lidt, et par timer eller så, skyder vi weekenden ind, og det bliver bare så ualmindelig godt. Nogle er ferieramt, andre (mig) har en fuld arbejdsuge, men dog fri i weekenden. Virkelig rart. Vi skal hygge os. Lave rare ting. Drikke kaffe og gå ture. Lege, spille og fjolle. Sove lidt længe, spise nutellamadder til morgenmad, hvis vi vil. Den slags. Jeg er klar!

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s