Fly, baby, fly

Jeg flyver afsted på tankens vinger. Prøver forgæves og forkrampet at holde tanken ved bøgerne. Højenergitraumer. Nyresvigt. Cirkulationskollaps. Men det virker kun kortvarigt. I stedet flyver tanken afsted.

Tanker på træk. Passer dårligt med læsning af tykke bøger. I know. Nogle gange bliver man bare ikke spurgt, om man synes, det ville passe, at tænke tanker om liv i by versus land, fx. Eller lejlighed versus hus. Bare for at nævne noget. Eller om det ene tidspunkt er bedre end det andet for sådan noget. Om man egentlig også tør eller ej. For bare at toppe tankespindet op. Der var jo engang en tur til Odense… som stadig spøger noget i hjørnerne. Og der er jo også nogle børn, som med hastige skridt nærmer sig den anden side af de 150 cm i højden. Og som larmer gebrækkeligt, når de slås for sjov. Som de jo skal have lov til. Men som bare alligevel lige er en bitte lille smule anstrengende en gang imellem. Der er jo det der med de tykke bøger. Lysten til fred og ro. En sjælden gang i mellem, i hvert fald.

Det spinder og snurrer deroppe. Tankerne er på langtræk. Imens hverdagen ruller videre, godt og fredeligt, i vores dejlige lille lejlighedshule, som trods alt gør os glade og tilfredse, hver gang vi kommer hjem. Så må tankerne flyve, indtil de har lyst til at lande. Spændende, egentligt, hvor de har tænkt sig at slå sig ned?!

Reklamer

One Comment on “Fly, baby, fly”

  1. Lili Ruby siger:

    Ja ved du hvad??? Det er spændende tanker der flyver der. Og jeg har ikke engang nået at se den nuværende rede. ( hmmmm skulle man mon gøre noget ved det engang måske?? Eller er der for mange tanker der skal tænkes og bøger der skal læses? )

    Nå det var bare en af mlne tanker her om natten Hehe. Faktisk har de skummet / rumlet længe og nu, nu kom de ned på papir. Men synes godt nok de tanker du luftet her er – reelle- og bliver mega Spændende at følge med i.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s