Ahem. Så kunne jeg være her…

Nå ja, alle kan jo gå hen og blive en lille smule travlt optagede af det der liv, ikke! Og lige pludselig er der på det nærmeste gået en uge, og man synes jo lige, at man havde grinet af sin yngste, der mandag morgen håbefuldt spurgte, om det var fredag i morgen?! Nja, man kan næsten blive i tvivl, ikke. For det føles nærmest som om, det var mig, der tog fejl dér.

Men helt ærligt, vi har haft travlt. Igen. Lige som de fleste andre i det pulserende liv. Vi klynker ikke. Næsten. Vi kan for det meste mægtig godt lide vores hverdagsliv. Det er godt. For det er trods alt det, der er mest af. Men vi kan også godt lide fest-liv. Og det har vi også haft en god bid af. Jep. Vi er heldige. Og hvis ikke det var fordi, man ikke helt kan vide, om folk kan lide at blive smækket op på den virtuelle opslagstavle med billeder og alting, så havde der været mulighed for at se billeder af forelsket og lykkeligt brudepar. Med mere. Nu må I nøjes med mit ord for, at det var eventyret med den lykkelige slutning, og at bruden var smuk og dejlig, gommen strålende glad og det hele var, som bryllupper nu skal være, når de er bedst!

Og se, det var et rigtigt eventyr! Heldigvis. Og bedst som man synes, at man lige har vænnet sig til en god portion eventyr, så er det sandelig blevet mandag igen, og hverdagen kalder med nattevagter og alt muligt. Knapt så eventyrligt. I dag er også en nattevagtsdag. Den slags skal man øve sig i at tænke godt om, for før natten er der jo en hel, lang og fin dag, som kan blive til meget godt. Det satser jeg på i dag. Der er kaffe, der skal drikkes. Strik, der skal strikkes. Måske en tur, der skal løbes? Vaske, der skal vaskes, mens jeg udtænker en plan for noget rart at spise, når vi når til aften. Den slags er godt. Godt hverdagsliv. Jeg husker at nyde det! Og hey, I må godt få en lille bid bryllup- en bid kage og en brudevals med lang lukketid…

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s