En dekade

Hende her, lille lækkermus med pandehår og musetænder…

– er blevet 10 år idag. Don’t get it. Ja. Jeg er blevet et af de mennesker, som let hovedrystende og mimrende står og klapper de kære små på hovedet. Så længe jeg da kan det endnu… Nogen er ved at tendere noget temmelig højt, og det er godt, at ældstebarnet er et drengebarn, for ellers var mine sko i fare for at blive delebørn! Men hende her, lillepigen med fletningerne, er også godt på vej. Opad. På alle måder. Hun er fantastisk. Har været det hvert eneste sekund, hun har været til. Lige fra begyndelsen bag maveskindet, og til hun landede med et højst overraskende brag og med helt røde kinder, næse og hage efter en hurtig, hurtig fødsel. Historien, man til enhver tid som mor kan hive op af baglommen, komplet med mål, længde og vægt, eksakte tidspunkter og fornemmelser. Og følelser. Åh, den historie!

Og så yndigt et barn! For det var jo helt amazing grace at få et raskt, sundt og dejligt pigebarn, og så ovenikøbet yndig! Det er skam ikke alle forundt. Vel, sagde hønemoren! Og som tilmed bruger det meste af sin tid på at være glad og hoppende og sjov og skæg…

Nu læser barnet heldigvis ikke så meget blog at det gør noget, og det er nok meget godt, når nu hun er centrum for en slags lykkepralekavalkade… Det er bare fordi, jeg elsker hende så meget, at jeg bliver nødt til at dele hendes dejlighed med jer, jo!

– og nu er hun bare blevet større og dejligere, hvis man kan det, og helt fantastisk meget vores allerbedste Pauline. Hvor var det godt, du kom, pigebarn!

Reklamer

One Comment on “En dekade”

  1. Lili Ruby siger:

    Og helt herovre i det mørkeste jylland sendes et stort tillykke og et AMEN til alt det du skriver.. hun er en læks… og smuk osv..


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s