Så gik der hul!

Et ordentligt hul på det helt spritnye liv som skolepige…

Det var akkurat lige så stort, spændende, overvældende, lidt skræmmende, meget dejligt og helt fantastisk som det var for de andre to. Det er godt sådan. Ella smilede, krammede min hånd hårdt, gik ind i klassen og ud i livet. Bagefter var der milkshake at stramme sig op på. Det var så fint! Og vi stod der, alle forældrene, en del kendte ansigter fra de to stores klasser, og havde lidt småsvedige hænder, en smule fugtige øjne, brede smil og kameraet på maven. Helt som den slags skal være!

Nu er første uge omme. Det var et held, at der var fridag på morens skema, for der var akut sammenbrændt seksårig i morges, der bare slet ikke syntes, at fritidshjem var aktuelt på en fredag i august. Den slags skal der være plads til. Istedet gik vi hen og hentede en fredagscroissant, og nu er der fred og film i sofaen til små mennesker, der har ramt det store liv.

Det store menneske i huset, that would be me, er tilfreds med en plads på gulvet ved havedøren. Regnen falder stille og lige ned. Det dufter så godt, sådan noget regnvejr. Jeg har strikketøj ved siden af, udsigt til samvær med længe savnede mennesker i eftermiddag og aften, og på den måde er alting såre godt. I mit helt almindelige hverdagsliv er jeg faktisk tilfreds. Det er en god følelse…

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s