Med sommer på!

Det var en af de lange i dag. Dagen. Men hold nu op, hvor var det noget skønt vejr at have en af de lange i! Især fordi mit job, efter at have takket nej til dagens tilbud om ekstra aftenvagt, primært bestod af noget med børnepasning på hjemlige fronter. Det kan vi li’! Med børn og vand, sand, grill, is, leg og alting, var det en skøn dag, som vi godt kunne tage nogle flere af!

En tur i soppesøen blev overvejet, men også forkastet igen, fordi alle de andre solvarme københavnere sikkert også fandt den mulighed vældig oplagt. I stedet valgte vi Fætter BR-modellen, som er væsentligt mindre, men som ikke skal deles med hele indre by, ej heller kræver (for enlig voksen) anstrengende transport af 4-5 børn og tilbehør. Det var helt i orden, kan vi meddele herfra.

Og så skal man i hvert fald også have solcreme på… men muligvis bliver nogen en lille smule løjerligt solbrændte på lårbasserne…

Nu er dagen godt brugt. Der sidder nogle ferierende børn i sofaen, kogte i hovederne, med slikposer krammet godt ind i hænderne og nyder at der er sene sengetider og tegnefilm. Åh, sommer. Jeg elsker dig!

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s