Søndagssysler

Der er så langt imellem, at vi har fri samtidigt, at vi bliver helt forvirrede i hovederne, når vi endelig har det. Ungerne er lige midt i det der sommerferie-akklimatisering, hvor de nyder friheden, er rastløse og irritable over lediggangen, hvor fantasien lige pludselig spiller død, fordi der ikke er noget andet, de lige skal og hvor det også lykkes at finde de rigtig gode lege og hyggeligheder, mens tiden stille og roligt går. De voksne- har det vist på samme måde. Næsten. Eller, vi kan godt få tiden til at gå. Vi arbejder også lidt. Bare lidt. Vi gider godt lave ingenting. Spise god mad. Slappe af. Sove længe. Vi gider egentlig ikke svare på flere spørgsmål om is, om aktiviteter, om fjernsyn, om alting i hele verden. Men det er en af de ting, som åbenbart ikke er valgfrie, trods ferietider. For nogen.

Men der er Tour. Verdens hyggeligste lydbillede, som får lov at sno sig ind imellem syslerne. Der er solskin. Der er blæst. Der er sandkasse. Børn over det hele. Det er fint.

Der bliver også tid til lidt af den gode madlavning. Som ikke har stået i højsædet, kan vi roligt sige. Der har ganske enkelt ikke været tid. Overhovedet. Der har været virkelig mange flade rugbrødsmadder i de sidste uger. Det klarer man sagtens, særligt når man er en hund efter rugbrødsmadder. Men ærlig talt, så er det også bare skønt, når man har tid til det andet, ja?!

I aftes var det bornholmerhane. Nye kartofler. Store tomater, oliven og god feta…

Det er ikke noget stort. Ikke noget svært, bare velsmag! Nydes helst i godt selskab. Og i rigelige mængder!

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s