Og det var så fantastisk!

Det var det! Fantastisk dejligt og sjovt og rørende og fabelagtigt! Det der kobberbryllup. Aka Cowboybrylluppet, you know.

Man går jo dér og tænker. Forbereder. Handler ind. Bager, laver mad, forestiller sig. Ønsker sig at det må blive lige så godt og dejligt, som det er tænkt. Forhåbentligt.

Man inviterer. Man glæder sig. Man føler sig muligvis også lidt rådvild, for hvornår var det nu lige, at man sidste gang havde 75 gæster på én gang?! Har man mon tænkt på det meste? Og hvor meget mad spiser sådan nogle gæster egentlig? Den slags. Og så alt det løse ved siden af.

Det var i lørdags. Hvor alting skulle kulminere i den fest, som vi havde glædet os til at holde. Fordi det har haft lidt trange kår i vores liv, det med festerne. Og fordi vi faktisk synes, vi har uendelig meget at holde fest for også. Der er jo al den kærlighed, som vi lever med og i til daglig. Som vi har fået lov at beholde og som har vokset sig større og større og stærk og rank.

Og tænk- det blev så meget mere fantastisk, end man kunne have ønsket sig!

Det var så dejligt at være sammen med alle de mennesker, som kender os godt, og som vi holder meget af. Det var skønt at fejre noget ægte godt. Vi blev så glade for, at så mange mennesker ville bruge dagen med os. Vi havde det fantastisk dejligt! Tak.

Reklamer

One Comment on “Og det var så fantastisk!”

  1. Anne-Dorthe siger:

    selvtak 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s