4 m2 er da osse noget!

Vi er helt høje herhjemme. Nærmest i bogstaveligste forstand… Vi har nemlig fået en skøn, skøn julegave af vores forældre; og midt i bræk og ballade var vi i IKEA, arnestedet for vertikal udnyttelse af cm2, hvor vi fandt og købte en ny seng. Ikke til børn og forvoksede juniorer. Næ. Men til os! Vi var relativt glade for, at der stadig manglede sengebund, da nogen startede på at gylpe lige lovlig meget rundt i sengene – you see why?!

Men det er megahyggeligt at sidde dernede og spille Oline. Synes nogen. Jeg har til gode at prøve endnu, men jeg tager bestemt hendes ord for pålydende!

Og hallå, vi vælter os jo nærmest i plads derinde nu! Når nu sengen også bliver skruet meget godt fast i væggen, så bliver det for alvor en vinder. Man kan konstatere, at det i hvert fald nok vil gøre noget for totaloplevelsen, der lige nu ærligt talt er lidt gyngende, når man vender sig. Men det er bare et greb i kassen med skruer, og så er dén hjemme. Vi elsker ting oppe i luften. Og vores pseudo-4 m2.

Ella synes, det er helt i vinkel, at der nu er valgfrihed mellem voksenskrivebordet og hendes eget på den modsatte side. Det hænger muligvis sammen med mængden af bunker og dimser og udefinérbart rod på hendes eget…

– men det ved jeg selvfølgelig ikke med sikkerhed. Bare et gæt.

Reklamer

One Comment on “4 m2 er da osse noget!”

  1. Line siger:

    Aj, hvor ser det bare hyggeligt og godt ud. Tillykke med de 4 nye m2 og med det nye klubmedlemskab. Glæder mig til at besøge jer.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s