I år skinner solen

Det gjorde den ikke sidste år. Ikke d. 16. september. Det var vådt, silende regn, mørke skyer, rå og fugtig luft. Rå og vild dag. For et år siden. Hvor vi havde Nikolaj i vores hænder for allersidste gang.

Der er så mange dage. Almindelige dage. Hverdage. Gode dage. Travle dage. Og den slags dage. Hvor sindet slår lidt bak. Og hvor man ikke helt er på højde med sig selv eller det der liv. Det er en klar og strålende solskinsdag. Det er godt. Vi har brug for sol. For skinnet fra den. Alligevel gør det ingenting anderledes. Det er bare en dag, som skal gennemleves, og som bliver det, muligvis med lidt tilbageholdt åndedræt, fordi man ikke har lyst. Alle dage skal leves. Med det, de fortjener af kræfter og indsats og velvilje. Både de dage, som ikke er specielt særlige af karakter, og den slags dage, som gemmer på erindringer og følelser, som har brug for særligt rum eller sin egen plads. Jeg glæder mig over solen. Jeg synes, den er smuk og varmende. Og indeni tager sindet den rejse, som indbefatter en regntung torsdag i september 2010.

Reklamer

One Comment on “I år skinner solen”

  1. Hulemor siger:

    Solen skinnede også søndag d. 16. januar i år. For nøjagtigt 8 måneder siden. Den dag døde min mor næsten præcis kl.9.00. Det var koldt og klart og lidt af verden var gået i stå. Alle disse dage…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s