Fredag! Endelig!!

Den har været længe undervejs, den fredag. Jeg har sjældent været så klar. Men nu er den her. Ugen er overstået, og det er godt! Der er en far hjemme igen og det var vitterligt tiltrængt. Og jeg er så ualmindelig færdigbanket og mør, så jeg er ikke fem flade værd nu. Der bliver ikke noget spræl her i aften- må man godt skride ind under dynen sammen med ungerne efter Pyrus?! Fredagsslikket er kværnet til Disneysjov, ungerne har røde kinder og de er en lillesmule kortluntede. Som jeg selv. Så heldigvis kan en far få lov at putte nogen om ganske kort tid, mens moren lige sidder og mimrer en lille smule for sig selv. Man opdager efter en uge, som den eneste over 9 år i husstanden, at man faktisk kan føre helt udmærkede samtaler med sig selv. Og at man har lyst til at spise rugbrødsmadder hver aften fordi man ikke rigtig gider at lave aftensmad, fordi man selv skal vaske op igen bagefter, og at børnetime og pyruskalendertv er helt udmærket på underholdningsfronten, fordi man ikke har hjerne til noget klogere på det fremskredne tidspunkt af dagen. Desuden bemærker man, at vasketøjskurvene er på vej ud af deres eget skind, fordi ingen har skænket dem mere opmærksomhed, end den tid det tager at stoppe dagens høst i den, inden nattøjerne monteres og tænderne børstes. Behøver jeg at sige, at der er forskellige hængepartier til en mor i de næste par dage… Åh ja, men den tid, den fornøjelse. Sådan er vi nogen, der er så heldige!

Men først- er det fredag aften. Og der skal ikke laves noget som helst, som jeg ikke gider i aften. Punktum. Godnat. Og god fredag aften til dig.

Reklamer

2 kommentarer on “Fredag! Endelig!!”

 1. Lili Ruby siger:

  Og sådan må det godt være faktisk… at du ikke gider noget du ikke gider…hmmmm mystisk sætning 🙂

  Håber fredag aften var god ved dig og også lidt god ved en farmand…:-)

  Og så skøn og god weekend til dig.

 2. trine siger:

  jamen – en fredag aften uden planer ER bare ünderbar!!! 2 fridage forude og så afslapning, nem mad, hygge og lidt mere afslapning.. I lååååve iiiit.
  Rigtig god weekend til dig og din familie 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s