Hvil godt, lillebror

Nu er du der. Hjemme i din have, selvom du ikke helt er kommet endnu. Du kan stadig nå det, bare kom! Vi har holdt en fest idag, en behersket én, men ægte og rigtig alligevel, for vi var sammen med hinanden om dig. Det var sært og svært, det ved du, men helt ubegribelig godt også. At vide dig så elsket er helt vildt fantastisk. Der var en skare så stor og så fyldt af kærlighed til dig og os, og det var så himmelsk godt! Nu står din sten med dit navn i kirkelunden på den plet, vi valgte til dig den anden dag, og det var fantastisk at give og dele dig med alle de mennesker, som også elsker dig. Du har mange venner, Niko, husk at give dem et dejligt strejf af dig- de længes også sådan efter dig.

Hvil godt, lillebror, hvor du er. Hvil dine trætte trætte arme og fryd dig i din sjæl. Du er hjemme nu- og du er lige i mit hjerte. Jeg elsker dig uendeligt…

Reklamer

4 kommentarer on “Hvil godt, lillebror”

 1. Lili Ruby siger:

  Skønt skønt skønt at det blev en “god festdag”. Godt at få givet lillebror lov til at hvile hans trætte og ømme krop. Beder stadigvæk for, at I må få ham hjem. Hjem til kirkelunden.
  Knus Lili

 2. Sært og svært er sikkert ganske velvalgte og rammende ord, Ida, der må være uendeligt meget af begge der hvor i lever lige nu.
  Fortsat alt det bedste til dig og din familie, varme tanker og omsorg sendes afsted herfra til jer…

 3. helle jensen siger:

  Kæreste Ida
  Tænker på dig mange gange om dagen. Dejligt at høre, at det blev en god, omend sær og svær dag, med megen varme og kærlighed. Nikolaj var og er i sandhed højt elsket og savnet. Jeg er sikker på, at Nikolaj hviler godt, hvor han er, og jeg håber, at også du og dine, i visheden herom, må hvile lidt bedre nu.
  knus og tanker fra Helle

 4. Anders Gimm siger:

  Kære Ida
  Jeg kan mærke jeres sorg når jeg læser dine tanker. Det er virkelig ubegribeligt smertefuldt at Nikolaj er død. Tak for din ærlige vrede og dit stædige håb. Tak for dine ord.
  Kærlig hilsen Anders


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s