Hallå!

Nu er vi hjemme igen. Har for første gang låst os ind efter en ferie i vores nye lejlighed. Det var rart! Her dufter rart, venligt og godt, her er lyst og hyggeligt. Og rodet. En uges campingrod på gulvet i et køkken, der ikke er der, roder en del. Vi er ligeglade. For vi bor her, og vi kan lide at være her.

Vi ku’ osse li’ at være på camping! Virkelig godt. Vi kunne lide alle de mennesker, der var på camping med os, vi kunne lide at lege dagen lang, at have sand i sandalerne, brune arme og solglade hoveder. Vi kunne lide at synge os hæse i alverdens herlige sange, vi kunne lide at høre, hvad der blev fortalt om den Gud, som vi tror har skabt os og givet os alting. Vi kunne lide at spise campingmad, vi kunne lide at mormor og morfar kom to gange og havde kæmpegryder med aftensmad, arme fulde af knus og lyst til at dele vores glæde med os. Vi kunne virkelig lide det hele. Det var også fantastisk dejligt, efter nogle hektiske uger, at sætte sig ned i en stol, lade tempoet gå helt ned, føle vind, sol og en meget lille dråbe i ansigtet og bare nyde at være til. Det var skønt. Vi trængte virkelig. Så nu har vi fanget krabber, leget i sand, pjasket med vand, tegnet, klippet, læst bøger, samlet pinde, grinet, snakket og været stille… Det var skønt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wupti, sagde jeg så, og så var der en alenlang billedstrøm… Men kan I ikke godt se, at vi har haft det for lækkert?

Reklamer

One Comment on “Hallå!”

  1. Lili Ruby siger:

    Velkommen hjem igen – jeg har sendt jer mange tanker i ugens løb. Lyder og ser ud til at I har haft det superskønt alle mand.. men hvad skuer jeg??? et gipsben på det sidste billede??? Eller hvad???

    KH

    Lili


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s