Hvorfor er der så mange turister, far?

På vej gennem byen, et stenkast fra vores gamle græsgange, men på den anden side af 2200 N, cyklede Laust, Ella og far på vej til Fællesparken (aka Fælledparken, men det syns Bellaen ikke), og Laust måtte undre sig en kende over vrimlen. Hm, siger faren så, hvad mener du; hvordan kan du se, at det er turister? Altså, siger 9-åringen, alle menneskerne med tørklæderne på, kan du vel se…

Man skal ikke mange meter udenfor sin kendte og vante zone, før verden tager sig anderledes ud. Og når man så lige har været et smut i Odense også, så kan det være sin sag at aflæse vrimmelen og tilhørsforholdene. Laust er nu lidt bedre orienteret om, hvem og hvorfor man går med tørklæder eller anderledes tøj, og så er der nok noget nyt og spændende at tænke på i morgen.

Vi har det godt. Vi er glade. Vi leger og har sand mellem tæerne hele tiden, inde og ude, og vi pakker ud og finder frem og stiller væk. Vi holder skarpt øje med badeværelseshjørnet, for at forvisse os om, at det holder tæt. Og vi er mætte i maverne efter dejlig mad hos MO’s i Hostrups. Og så er vi ret så trætte.

I morgen ringer en murer til mig for at se på skaderne, der skal udbedres. I dag blev Ella skrevet op til børnehave til august. I eftermiddags fik Pauline en ny veninde, som hedder Sera, er 8 år og på ferie hos sin mormor her i gården. Det blev til mange timers leg, tur i De gamles By for at spise madder, klappe geder og får, holde kaniner som kradsede, ae bløde hundehvalpe, sniksnakke og fjolle, lege og danse. Hun elsker det. De er alle tre brune, solcreme-fedtede, sandbefængte, smilende og storsnakkende og så er de også lidt rundt på gulvet idag. Græder lidt, smækker med den eneste dør, der kan, putter sig lidt, leger igen og har brug for mange kram til at finde balancen igen. Alt det velkendte, samtidigt med alle omvæltningerne kan være svære at lægge på de rigtige hylder i første hug. Vi krammer og tørrer kinder, og griner med dem, når alt det gode vælter frem igen.

Det var dagens melding. Har stadig ikke fundet kablet til kameraet, så billeder er der ingen af. Endnu. Stay tuned…

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s