Pas på, nu sker det

Læg godt mærke til, hvad der nu sker: Jeg roser lægestanden og dens fleksibilitet. Det er ikke sket før, kommer formentlig ikke til at ske lige foreløbig, men lige nu- da sker det!

 

Min helt private læge er nemlig, helt fleksibelt og nærmest uden at gøre noget selv, blevet gelejdet fra ét kursusforløb i Syddanmark til et andet i Østdanmark. Med flinke og rare lægemennesker, som har budt velkommen, sagt farvel og vi ønsker dig alt godt og den slags. Det er på mirakelplanet, og vi er himmelfaldne og meget taknemmelige! Det er nu sikkert og vist, at region Øst gerne vil have Ruben ind i et eksisterende forløb, ja de glæder sig tilmed over, at han vil komme… Det faldt endeligt og helt 100 % på plads med de sidste tekniske detaljer igår, og vi har vist stadig ikke fattet, at det lige er overgået os, at noget uhørt er sket, tilmed uden anstrengelser fra vores side. Det skulle nu være slået fast, at jeg lige har rost et af Danmarks mest ufleksible systemer for lige netop det modsatte! Tak, siger vi. Af hjertet.

 

For at billedet og fryden kan blive fuldendt, er der ikke meget tilbage, men dog alligevel et ønske om en vejviser for hende her…

– men sådan som tingene har lagt sig til rette for os i de sidste uger og måneder, tror vi på, at der en plan!

Reklamer

One Comment on “Pas på, nu sker det”

  1. frovin siger:

    Fantastisk! Gud har altså nogle gange en ret sød måde at være på. Vi glæder os med jer!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s