Ferieramt

Det er lige, hvad vi har været! Er du vimmer, vi har holdt ferie. Pakkede sydfrugter, børn og strikketøj onsdag aften, og siden har vi bare hygget os, været sammen med hinanden, med familie, os selv og alle, der ville være med. Det var godt sådan! Mange måltider er kørt igennem køkkenet og videre ned i påskesultne og madfornøjede maver- det er ubetinget en fantastisk idé at trumme hinanden sammen, for derefter at glæde hinanden og sig selv med uovertruffent selskab og skøn mad. Mere af det, tak.

Dagene har budt på meget forskelligt- en tur hos farmor og farfar i Esbjerg kastede en tur i Fiskerimuseet af sig, og hvem kan takke nej til chancen for at klappe en fisk?? Desuden er det altid hyggeligt at være sammen og særligt vimse rundt i alle de spændende gemmer, hvor man aldrig kan vide, om der ligger noget helt uvurderligt spændende eller pænt! En nøglering eller en lysende kuglepen er sjældne skatte- og så er der usandsynlig meget lego og playmobil fra henrundnu tider, da far var dreng. Superskønt!

Påsken er også en fantastisk dejlig højtid, med glæden og fryden i højsædet. Der går et sus af de store igennem krop og sind, når påskens budskab rammes ind af fabelagtig musik og kor på højt plan, når man gæster Haderslev Domkirke på en dejlig påskemorgen. Det gjorde vi nemlig, og det var præcis så højstemt og dejligt, som den slags dage er bedst.

Siden fik vi hygget os endnu mere, spillet, snakket, leget, spist, snakket endnu mere. Der er også nogle, der har ondt i forskellige kropsdele, for en rask duel på wii’en skal man ikke foragte, og der er forskellige rekorder og revancher, der skal ordnes i en sen nattetime. Der er blevet grinet grundigt igennem oppe på loftet, når der er blevet kastet udfordringer op i luften. Jeg kan godt overtales til at strikke lidt imens og bare nyde lyden af morsomhederne…

Nu er vi hjemme igen. Taskerne med vasketøj får lige lov at stå til imorgen, det har vist ingen hast. En latte er indtaget med biscotti on the side, og Ella er travlt beskæftiget med at genopdage alle sine herligheder i legekøkkenet. De store banker lige hinanden i diverse sportsgrene på wii’en, inden den står på opdatering af skoletasker og lektiebøger. Det er nu også meget rart at være hjemme…

 

 

 

 

 

 

 

Forresten… Jeg fik mig vist nok en ny hobby eller noget. I hvert fald fik jeg produceret andet og mere end strik. Det var temmelig sjovt! Heldigt, at der lige stod en symaskine og ventede på lidt selskab.

 

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s