How to use a sunny sunday

 

 

Det skinnede på Fyn i formiddags. Vi ved det, for vi var ude og i fuld gang med at nyde! Man må rage til sig når lejlighed byder sig. Heldigvis fik vi endnu mere godt af dagen, for til middag rullede en bilfuld Friis’er ind i gården, og siden var de fleste på matriklen tabt for omverden, indtil dagen blev fløjtet af og den gode bilfuld rullede tilbage ad Jylland til. Tak for en skøn eftermiddag!

Om lidt kommer manden i huset hjem. Jeg ved ikke noget bedre! Weekenden er næsten brugt op, krudtet ligeså for ynglingenes vedkommende, og morgenen bringer en ny uge med sig. Vi har haft dejlige dage med festligheder og elskede mennesker- igår var dagen velsignet med besøg fra moster Hanni’erne, og ved vi næsten noget bedre?! Der er blevet spist, leget, drukket kaffe, leget bjørn under bordet, gemmeleget, udgravet mammutskeletter, bygget lego, spillet wii til armene næsten faldt af, og vi nød det hele. Allesammen! Vi elsker at dele dage med med fantastiske mennesker.

Nu er tiden inde til resten af lektierne, til oprydning, badning, madning, nydning, og så måske lige et enkelt spil wii… Man skal ikke holde sig for fin!

Reklamer

One Comment on “How to use a sunny sunday”

  1. Line siger:

    Tak for i dag – dejligt at være sammen. I nu også selv dejligt solskin…
    God ny uge og på glædeligt gensyn,
    Line + arvinger


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s