Komfuglefekt

Vodpod videos no longer available.

more about “Kom jul, kom sne, kom gaver“, posted with vodpod

 

Hvad dagen i går ikke havde i charme og overskud, er på forunderlig vis blevet indhentet eller kompenseret i dag. Heldigvis!

Hele decembers manglende energi til julede forberedelser, har udfoldet sig på mest kreative vis i løbet af en enkelt dag. Således er der bagt boller til formiddagskaffen, handlet ind, bagt vanillekranse, som dog er runde og oblat-agtige dette år, færdiggjort denne juls håndgjorte gaver, bagt honningkagefigurer, spist risengrød og leget i sne.

Nå ja, så er der jo også rariteterne, som blandt andet tæller en gulvvask med el-tandbørsten på badeværelset (sig det ikke til den, der har det gule børstehovede!), omformet julepynt (læs Ella i fri dressur med saks i hånd og sure søskende til følge!), strømpebukser, der ikke længere har hverken tæer eller knæ (også den fri dressurrytter… surprise), og den slags ting, som en lillejuleaften i sagens natur lægger op til.

Inden længe skal honningkagerne pyntes, de sidste pakker iklædes papir, og hvis vi orker er der også sager til konfekt i skabet. Ella stemmer for… komfuglefekt skal man ikke holde sig for fin til!

Glædelig lillejuleaften…

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s