Hvis man troede…

at man var færdig med håndværkere, rod og ballade her tre, snart fire måneder efter indflytning, så kan man godt tro om! Lille mandsling med lommelygte og spritdampe er stadig langt fra færdig med at opfinde nye og spændende tricks og kunster. Jeg har stadig til gode at se formålet med at splitte indtil videre 2 1/2 rum ad, men måske er vi heldige at vi ser resultatet inden årsskiftet… Men så skal vi naturligvis også være heldige!

Køkkenet er svært rodet og lidt ufikst til almindeligt køkkenbrug, dertil er det ikke hensigtsmæssigt at splitte et skab ad, klippe metalpladerne i bunden i stykker og smide det foran køleskabet sammen med stort værktøjsaggregat. Når man så ydermere slukker for vandet, så vaskemaskinen står og tuder midt i programmet, ungerne hyler over at toilettet ikke kan skylle ud, vandhanen er tom, så er det helt klart for enhver, at kulinariske ydelser udover yoghurt med havregryn er udelukket.

Nu har vi så bare et herreløst toilet til at flyde rundt i gangen oppe på loftet, nogle meter vandrør, som absolut skulle skæres ud med rundsav, i de selvsamme minutter, hvor Pauline endelig var faldet i søvn efter timers tuden og klagen over ørepine/mavepine/generel pine, og forskellige andre dimser, værktøjer og naturligvis de bunker af lort og snavs, sådan nogle mænd med lommelygter og udefinerbare gøremål med værktøj genererer.

Jeg tager det med ophøjet ro. Måske. Jeg prøver i hvert fald. Hvis det bliver for slemt, snupper jeg en tudekiks sammen med børnene…

 

 

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s