Hun er bare blevet så mega kedelig

…sagde Anders, ‘efter vi har fået æg gider hun kun ligge og slikke dem, hun gider aldrig noget sjovt!’  Hvad man ikke skal lægge øre til, når børnetimen ruller over skærmen… 😀  I dagens udgave af Lille Nørd var Anders og Kathrine ørentviste(r?) og det er jo en relativt ukendt sportsgren at kaste sig ud i- men man vidste jo for eksempel ikke, at ørentviste (efter at være blevet lovformeligt gift af ægte præst; det skal jo gå ordentligt til!) får 30 æg, som fruen så passer og åbenbart slikker på. Så blev man så klog, kan man vel bare sige til det.

 

 

Men så kunne man jo forledes til at tro, at man så har lært dagens lektie. Men næ, nej. Der er flere godter i ærmet til sådan en mor. Og det er jo for så vidt godt, man kunne jo forfalde til lediggang og fordummende sysler (har de opdaget det med Hot Rods og bridge blandingen??) når man sådan har en fridag. Det kan jo ikke gå. Så da aftensmaden var indtaget, for nogle hurtigere end andre, ville Ella faktisk godt vide, om det var oplagt med lidt ‘tildessert’. Og da var jeg så uoriginal, at jeg simpelthen lod som om, jeg ikke vidste hvad det var. Jamen, det er ikke noget problem, mor, det kan jeg da lige forklare dig, sagde stjernefunklende øjne. ‘Det er, når nogen har spist hendes aftensmad, og så får jeg IS!’, forkyndte ynglingeministeren med klar røst. Jamen, så skulle eventuelle tvivlsspørgsmål vist være afklaret…

 

 

Nu er der tre små mennesker, som er gået i seng ovenpå alle deres gerninger. De er elskelige som få, de elsker alt godt og rart, og derfor ligger de også alle tre bunket sammen hver eneste aften på madrasser og i senge inde hos hinanden. Det er bedst sådan, synes de at tænke. Og man forstår, hvor godt de kender hinanden, når Laust midt under tandbørstningen siger: ‘Mor, jeg kan se udenpå Pauline, når hun er ked af det indeni eller om hun er flov over noget eller sådan noget.’ Og det er jeg faktisk ikke et sekund i tvivl om… Det er hjertens godt sådan!

 

 

Reklamer


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s