Pomtjur, Glade Morfar

Det er bare vores yndlingsbog; hvis titlen forekommer nogle ubekendt, er den også kendt under ‘Den Glade Løve´.  Og fransk er skønt, men totalt overvurderet, synes nogle. Så derfor kan man jo ikke hænge sig i detaljerne hvad angår udtale, men man kan sagtens nyde at man kan noget udenlandsk! Heldigvis er de yngre klanmedlemmer vældig gode til at bakke hinanden op i udenlandsk, hvorfor man kunne høre, efter en halv times tid med sorttalende skønsang på bagsædet i løvebilen, en meget sød og kærlig udtalelse fra ældstebarnet til mellemstebarnet: Pauline, jeg tror du bliver en berømt sanger når du bliver stor! Og jeg ved godt, hvad moneys betyder, jeg er nemlig god til englandsk.

Måske de skulle slå sig sammen, de to, der skal jo være nogen, der har styr på finanserne, mens andre skal tjene dem!

Nu er vi hjemme igen, har endda været en tur rundt om Bilka i eftermiddag, hvilket er en bedrift i mit hovede! Et stort, dejligt brød kom med hjem i kurven, det meste af det er også onduleret allerede, ved det store bort, som nu også har lampe over sig… Vi synes selv, det ser fint ud. Der kan man sagtens sidde længe, særligt nu, hvor der er nok lys til, at man kan se indholdet på tallerkenen. Det er der nogen, der ikke har opdaget endnu, eller også har vi mus i vores hus-

Men pyt, selv om musen har afsløret sig selv med et rigeligt stort overskæg fra chokoladeovertrækket, er der ingen grund til ikke at give den fuld gas med noget dyretæmmeri! Sådan nogle snore skal jo ikke ligge dér til ingen verdens nytte, det er bare om at komme i gang, der er kunster, der skal læres. Hyp hyp, tjullahop!

Nu vil vi samle os sammen for sidste gang i dag; der har været fordybelsesuge på skolen, og der er blevet lavet tusind ting, som skal vises frem, blandt andet edderkopper i syltetøjsglas og sådan noget, og det er noget, der må ses!

Reklamer

2 kommentarer on “Pomtjur, Glade Morfar”

 1. Lili siger:

  Så går vi fra den ene yderlighed til den anden… fra INGEN lys til … nærmest operationslys tihihi som om jeg ved ret meget om det … men fedt ser det ud og hyggeligt…. og ja – jeg håber da I fik set edderkopperne INDE i glasset.. og I ellers får en helt forrygende weekend alle løver, sangere og Englandske….

  Knus

 2. Lili siger:

  Og i øvrig kald mig bare LYNET – det er først i den forgangne uge gået op for mig hvorfor du har kaldt din nye blog for ” de fem i midten” :0) :0) :0)

  TIHI… og god søndag..

  Lili


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s